FIRA Zakelijk
Ik begrijp het.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 17:00 info@firawonen.nl Maak nu een account aan.
(0 artikelen) Winkelwagen
0 artikelen, Totaal € 0,00
  • Grootste PTMD store van Europa
  • 6 échte winkels
  • 3500 m2 woonplezier
  • Mega outlet
  • Koop op rekening

FIRA ZAKELIJK

Ontdek wat FIRA voor u kan betekenen op zakelijk gebied. Met ons mooie concept STYLE MY geven wij diverse zakelijke ruimtes een complete metamorfose. Denk hierbij aan een kantine, showroom, etalage, ontvangstruimte of werkplek. De kenmerkende chique, stoere en sfeervolle stijl van FIRA creëren wij graag samen met u voor uw bedrijf. Onze herkenbare en unieke stijl is in al onze projecten zichtbaar. Of het nu gaat om een prettige sfeervolle kantine of een unieke showroom. Iedere omgeving voorzien wij van een ultiem eigen gevoel, passend bij uw bedrijf! Naast een eenmalige metamorfose is het ook mogelijk binnen een afgesproken termijn de ruimte opnieuw te stijlen, bijvoorbeeld elk kwartaal. Zo creëert u elke keer opnieuw een vernieuwde en inspirerende omgeving voor uw personeel, klanten of gasten.

Meer weten over onze zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact op met onze zakelijke adviseur voor een vrijblijvende afspraak.

KERST- EN RELATIEGESCHENKEN

STYLE MY

FLOWER EXPERIENCE

Openingstijden: Maak nu uw afspraak om onze winkels te bezoeken KLIK HIER- We doen ons best u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u een vraag? Stel deze direct via info@firawonen.nlWe doen ons best u zo goed mogelijk te helpen.
Heeft u een vraag? Stel deze direct via info@firawonen.nl

Schrijf u in en ontvang als eerste onze tips, wooninspiratie en aanbiedingen.